Reeta sai hoitoon tätinsä pupun. Ihan kiva on ainakin silloin ei pissaa sohvalle. Nappi tuli keskiviikkona ja tänään siivottiin häkki. Porkkanat loppuivat eilen ja Neiti nyt rutisee, ettei jaksa mennä ostamaan lisää. Kun lupasi huolehtia niin saa huolehtia. Lauantaina kun Nappi pissasi sohvalle alkoi Neiti itkeä. Isot kyyneleet ja tyttö sanoi vapisevalla äänellä: "Äiti, ei syödä Nappia." Olin nimittäin sanonut, että jos pupu puree johtoja poikki tai pissaa/kakkaa jonnekin muualle kuin häkkiinsä niin siitä tehdään valkosipulikania punaviinikastikkessa...

Viikonlopun Neiti oli kotona ja jatkossa (lukuunottamatta äidin työharjoittelua) on isällään vain joka toinen viikonloppu. Menee sopivasti kun Katjalla on Aino niin saavat tytöt leikkiä keskenään. Ja pääsee tyttö kavereidensa syntymäpäiville. Nyt kun jokainen on ollut viikonloppuisin niin ei ole Neiti niihin päässyt.

Viikolla 8 pidetään  Neidin omat lastensynttärit. Päivä ja aika on vielä auki kun äitinsä ei tiedä minä päivinä harjoittelussa ollaan.