Neiti tuli siis jo sunnuntaina kotiin yhdessä Emman kanssa. Ja bussilla. Tytöt tulivat meille syömään ja lähtivät miltei samantien Emmalle, jonne tyttö jäi yöksi. Koulusta tullessaan näkyi olevan letit päässä. On se kumma, että äiti ei saa lettejä laittaa, mutta Nina kyllä. No, pääasia, että on siistit hiukset.

Reeta kertoi, että Sebalta oli kadonnut takki koulussa. Ilmeisesti varastettu koska myös neidiltä oli kadonnut takistaan uusi vaaleanpunainen heijastin. Oli tyttö vähän pahoillaan tästä. Millainen ihminen oikein käy ala-asteen käytäviltä varastamassa takkeja ja heijastimia? Nyt en sano mitään...

Iltapäivän kyläreissu JenniS:lle venyi niin pitkäksi, että ei ehditty laittaa ruokaa. Piti siis ostaa pikapikaruokaa. Kuulemma pinattikeitto ei ole enää tytön lempiruokaa joten kanaa riisillä oli päivälliseksi. Koska olin hövelillä päällä (tai sitten niin väsynyt yövuoroista etten tajunnut) suostuin ostamaan suklaata tytölle. Että viikon karkit ostettu jo... Vein Reetan ruuan jälkeen Emmalle yöksi. Matkalla tyttö kyseli voiko lapset kulkea pimeällä. Kerroin, että voi jos ei kovin myöhään ja on kuljettava jalkakäytävällä eikä pimeitä puistikoita. Hän oli vähän huolissaan, että jos joku käy äidin kimppuun kun joutuu yksin kävelemään kotiin. Ei käynyt... :(

Tämä huolen aihe tuli siitä kun Reeta kysyi kidnappaako aikuiset aikuisia vai vain lapsia. Kerroin, että kaikenmaailman kahjoja on olemassa..

Huomenna yritetään ehtiä siivota neidin huone. Voi olla, että menee tiukille kun pitäisi lähteä kuntosalillekin. Yritetään ainakin porata pari reikää seinään niin saa laitettua vihdoinkin Katjalta ja Jarkolta saatu hylly seinään.