Eilen piti harjoitella Reetan yksin kotona oloa illalla. Eno lähti 20.20 ja äiti tuli kotiin 21.33. Tyttöä pelotti niinkuin asiaan kuuluu. Olin puhelinsoiton päässä koko illan ja neiti soittelikin isänsä kanssa kilpaa. Mutta pakko opettaa lasta kohtaamaan pelkonsa ja huomaamaan, että pimeässä ja illassa ei ole mitään pelättävää.

Huomenna Reeta ei menekään isälleen kun olen kotona. Lauantaina menemme sukujuhliin ja Tuukka tulee kakkoskodissaan käymään. Yritän saada vapaita viikonloppuja nyt enemmän niin voivat sisarukset nähdä toisiaan useammin. Laura tulee mahdollisesti perjantaina yövieraaksi Reetalle niin on tytöllä seuraa. Itse asiassa Laura on tainnut tällä viikolla olla enemmän meillä kuin kotonaan. Tyttö tuli mukaan Katjalle ja Jarkolle kihlajaiskahvillekin. Reeta oli luvannut niin mukaan tyttö sitten otettiin. Emmakin tuli mukaan niin tytöillä oli hauskempaa leikkiä porukalla.

Tammikuussa en sitten aio muuta kuin olla koulussa ja olla. Loma vähän kaikesta on tarpeen näin monen vuoden jälkeen. Jouluksi Reeta varmaankin menee isälleen sillä töitä riittäisi ja vielä tuplapalkalla.