Tulee talvi ja on kylmä. Mutta silti jotenkin lapsi pääsi karkaamaan pihalle ilman hanskoja ja ohuissa housuissa... Nyt tulee sitten huomautuksia isältään...

Koska isänsä oli huolissaan lapsensa ystävien määrästä ym. niin tiedoksi, että neiti lähti koulunsa pihalle leikkimään Emman kanssa. Puoli kuudeksi on määrä tulla kotiin. Eli toisin sanoen soitan Emman puhelimeen, että laittaa kaverinsa tulemaan kotiin. Tyttö kun ei koskaan leikin tohinassa muista tulla edes syömään. Ruokana eilistä tortillaa. Siis tortillat ovat ihan pakkauksesta ja käyttämättömiä, mutta se sörsseli mitä laitetaan väliin niin on eilistä. Onneksi tein reilusti kerralla sillä tänäänkin on vielä aivan naatti ja peruna olo flunssan takia.

Reeta juuri ennen pihalle menoa mietti, että lähteekö isälleen ollenkaan kun pitäisi muuttaa tavarat uuteen omaan huoneeseen.. Että katsotaan mitä neiti päättää.

Jätin yöllä töissä ilmoituksen, että ostetaan neidille puhelin. Käytiin juuri hakemassa ja on nyt sit puhelin toiminnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että isän ei tarvitse soitella minun puhelimeeni. Jos neidin puhelimeen ei vastata niin hän on kavereiden kanssa tai muuten estynyt vastaamaan. Jos siihen ei vastata niin se ei tarkoita, että pitää soittaa paniikkipuheluita ympäri kylää. Jos puhelin on kiinni se tarkoittaa, että halutaan olla rauhassa. Ei siis olla tavoitettavissa.