Tänään oli muskareiden joulujuhla lähikirkossa. Tupa oli aivan täynnä ja vaikka olin 20 minuuttia etuajassa niin en päässyt eturiviin enkä edes toiseen. Muutaman kuvan sain napattua. Edessä ja vieressä kun istui lapsiperheitä ja varsinkin niitä 4-5vuotiaita poikia, jotka eivät pysyneet paikkallaan. Kuvia tulee ehkä jossain vaiheessa. Ennen torstaita en ehdi laittamaan.

Neidin mielestä konsertti meni huonosti. Syytä tähän ei kertonut, mutta huonosti meni. Oli muuten ainoa lapsi joka haukotteli koko konsertin ajan niin mahtavasti...

Torstaina on joulujuhla kello 17.30. Perjantaina koulussa olisi ikäänkuin pikkujoulupäivä. Saa tuoda leluja ja syötävää. Neiti kovasti toivoi pääsevänsä sinne, mutta pelkää pahoittavansa isänsä mielen jos ei lähdekään tämän mukana iskälle.

Isästä tuli mieleen. En lue enää viestejäsi. Eilisiltaiset olivat niin loukkaavia, että päätin lopettaa viestien lukemisen ja puhelimeen vastaamisen. Sait lapsesi äidin itkemään töissä, joten toivottavasti olet tyytyväinen. Hän ei.  Ti ja to on soittopäivä jolloin voin keskustella vain lapseen liittyvistä asioita.

Joulupäivänä Neiti tulee takaisin kotiin isältään viettämästä joulua. Tästä asiasta ei keskustella koska ne ovat ainoat vapaapäivät seuraavaan kolmeen viikkoon. Tädille ja Pinkulle Neiti voi mennä yöksi koska vaan. Ihan miten sovitaan. Mikä viikko se olikaan kun se tuleva jänisrukkanen tulee meille?