Sieltä hain lapseni. Oli lainannut Lauran äidiltä bussirahaa ja tytöt olivat lähteneet bussilla eräälle kaverille. Matkaa sitten aika paljon sinne. Linkulla kai 20 minuuttia. Tämä ja ensi viikko arestia. Että menee hermo. Millainen äiti ensinnäkin lainaa toiselle lapselle rahaa kysymättä ensin tämä äidiltä? Neiti kysyi lupaa lähteä jollekin Anna-Hannalle (tai mikä lie nimi) eikä muistanut kysyä, että saako mennä bussilla. Saako rahaa bussin? Asuu kuulemma lähellä!!!! No ei tosiaan. Ajelin sitten puoli tuntia hakemaan lasta ja eksyinkin matkalla koska en ole niillä main ollut ikinä. Olin kotona koko iltapäivän, joten Neiti tosiaan olisi voinut tulla kysymään voinko viedä tytöt sinne jonnekin. Mutta ei kun tiesi varmasti, että kiellän. Tästä ei puhuta sitten iskälle, koska en jaksa kuunnella sitä meteliä. Ja jos iskä tästä joskus puhuu niin hän siirtyy "joka kuukausi yksi päivä lapsi minulla"- käytäntöön. Muuten ihan kivasti mennyt päivä. Lapsi siivosi itse huoneensakin nurkumatta.

Lääkärissä oltiin viime viikolla munuaisasioiden johdosta ja jäännösvirtsan määrä oli 9mm. Munuaiset kasvaneet normaalisti ja lääkitystä jatketaan (hups pitää mennä apteekkiin) entiseen malliin. Ylipainoa Neidillä on reilusti, joten kiitos jos muutkin huolehtisivat, että lapsi ei syö isoja annoksia eikä lyhytkestoista hiilihydraattia kovinkaan paljoa eikä rasvaa. Jos on sanottu, että äiti oli ekalla luokalla lihava niin äidin tyttö on vielä lihavampi. Niin sanovat lukemat.

Ensi viikonloppuna lapsi menee bussilla isäälleen ja tulee ma aamuna sillä junalla joka on sopivasti kun pääsen töistä yövuorosta täällä. Jos ei näin käy niin tuo itse lapsen autolla kotiin. Bussilla ei tule. Nyt on ärsytyskynnys niin matala, että ei kannata kinata.