"Naapurimme" Anita ehdotti, että nyt kun Reeta sai oman huoneen jos me haluaisimme ostaa häneltä sohvan. Ja millaisen... oikein kunnon vanhan ajan sivusta vedettävä vuodesohva. Se on ihana. Entiselle sohvalle etsittiin uutta kotia ja se löytyi Tädin luota melko vaivattomasti. Vai? Jos täti ei ota niin menee JenniS:lle. Uudesta sohvasta oli kuvakin, mutta hukkasin sen jo tietokoneen sisuksiin. Loistavaa toimintaa!

Dvd käytiin vuokraamassa ja kotona odotti yllätys... Pleikkarin yksi johdonpätkä oli kadonnut eli ei sitä kautta. Onneksi on tietokone niin sai tyttö katsoa "12 tanssivaa prinsessaa". Emmakin tuli sopivasti kylään niin saivat tytöt katsoa yhdessä.

Ruoka menu oli tänään jotain kanapatariisihommaa. Lapsi söi, joten ei ainakaan kovin pahaa ollut. JOs joku ihmettelee miksi laitan näitä ruokaturinoita joka päivä niin se vain johtuu siitä, että lapsen isä on aina niin huolissaan, että saako lapsi ruokaa (vai näyttääkö neiti siltä ettei olisi ruoka-aikana kotona?).

Huomenna alkaa taas viikonloppu ja neiti lähtee isälleen Hml. Mutta mihin aikaan? Jos se isä voisi vastata? Äiti lähtee laivalle kello 14 ja tulee takaisin kun tulee.