Taas on palattu arkeen. Neiti ollut pari viikkoa isällään muutamaa päivää  lukuunottamatta. Äidillä oli tänään koulussa iltavuoro, joten vasta puoli kahdeksalta tultiin molemmat kotiin. Tämän viikon ohjelmaa... Keskiviikkona tulee Katja lapsivahdiksi kun äidillä iltavuoro ja torstaina eno kun äidillä saunailta. Perjantaina äiti menee iltavuoon entiseen työpaikkaan joten lapsi pääsee kyydillä ja voi hakea sieltä. Sunnuntaina saa luvan tulla bussilla tai junalla.

Tänään koulusta saatu uusi matikan kirja. Neiti oli viiteen iltapäiväkerhossa ja sitten Lauralla. Koulusta tyttö sai yllätyspussi jonka muut saivat viimeisenä koulupäivänä. Koska Neiti oli isällään niin ylläri odotti koulussa. Liikuntatunnilla oli tänään mustaa pekkaa, tuli on tynnyrissä, x-hippaa, aku-hippaa. Koulupäivä meni kuulemma hyvin.

Kerrostalossa on kuulemma Neidin mukaan pelottavaa koska rosvo voi tulla koska vain. Kysyin mitenkä niin kun kerrostalossa on alaovet lukossa ja sitten vielä oma ovi lukossa. Eli kaksinkertainen lukitus. Rivitalossa ja omakotitalossa on vain se ulko-ovi. No, kuitenkin Neidin logiikan mukaan kerrostalossa on turvattomampaa... Taitaa tulla lapsesta insinööri...